Magazin > Lepota & telo
50 ogledov

Šokirala z zneskom, ki ga zapravi za lepoto

Kim Kardashian
1/5
FameFlynet
Kim Kardashian je med drugim znana tudi po tem, da je vedno videti kot iz škatlice. A takšen videz ni darilo matere narave, temveč lepotnih tretmajev, za katere zapravi po 83 tisoč evrov na leto.

Seksi zvezdnica svoje oboževalce prek Twitterja in Facebooka redno zalaga s seksi fotografijami sebe na plaži, med vsakodnevnimi opravili in tudi med lepotičenjem ter oblačenjem. Na fotografijah je Kim vedno videti brezhibno urejena, a za to mora zelo garati in tudi veliko zapraviti. Starleta naj bi za popoln videz na leto zapravila kar 83 tisoč evrov, v kar niso všteti zastonj izdelki, ki jih redno dobiva. Med drugim ves čas prejema lake za nohte, ličila in nadomestila za prehrano, ki so del njene diete. Po poročanju revije Heat Kim za lepotne tretmaje na mesec zapravi nekaj manj kot 7.000 evrov, to pa ji vzame tudi 180 ur časa.

Kako je Kim videti kot Kim Kardashian:

OBRAZ: Vsakih 14 dni si privošči obrazno masko za 1.000 evrov, enkrat mesečno masko s 24-karatnim zlatom, dvakrat na teden pa poskrbi za piling proti staranju kože. Je tudi velika oboževalka podaljševanja trepalnic, za kar skrbi enkrat na teden. Za svojo lepo, brezhibno polt pa poskrbi laser, za katerega odšteje 2.500 evrov na obisk.

TELO: Dvakrat na mesec obišče hotel Four Seasons s petimi zvezdicami, kjer skrbijo, da je njeno telo videti brez napak. Njeni najljubši tretmaji vključujejo pilinge telesa z oljem tekile, mandarine in sončnice za 140 evrov. Enkrat na mesec si privošči tudi blatne obloge na različnih delih telesa, ki naredijo njeno kožo bolj mehko, celulita pa se rešuje z laserjem. Uro na dan nameni masaži, koži in negi nohtov. V kozmetičnem salonu v Beverly Hillsu ji za en obisk zaračunajo 120 evrov.

LASJE: Kim najbolj zaupa frizerju Philipu Wolffu, ki jo ob vsakem obisku olajša za 630 evrov. Za svoje lase pa zvezdnica skrbi tudi sama, saj jim večkrat na teden privošči posebno masko, ki mora na laseh ostati eno uro.

TELOVADBA: Telovadi prav vsak dan, s pomočjo osebnega trenerja Gunnarja Petersona, ki pravi: "Kim je zelo pridna in trdo dela. Včasih pride k meni takoj po pristanku letala, poleg tega pa brez težav vstane ob 6. uri zjutraj, da lahko narediva vse vaje." Kim se rekreaciji ne odpove niti na počitnicah.

PREHRANA: Zvezdnica se izogiba glutenu (rastlinska beljakovina, ki jo vsebujejo pšenica, rž, ječmen in večina vrst kruha), mlečnim izdelkom in sladkorju ter zahteva, da ji vso hrano dostavljajo v posebnih zamrzovalnih vrečkah, ki so takoj pripravljene na hlajenje.

Komentarjev 1
  • Niko_K_ 16:48 18.avgust 2012.

    "Zvezdnica se izogiba glutenu (rastlinska beljakovina, ki jo vsebujejo pšenica, rž, ječmen in večina vrst kruha),"Kdo to piše? Sam sem na brezglutenski dieti vse svoje življenje (ja imam celiakijo, ki zahteva to dieto, drugače je posledica tega ...prikaži več lahko rak tankega črevesa + še ohohoho problemov z zdravjem) in s tem sem uvrščen med Slovence, ki imajo to dieto najdlje.Gluten JE v kruhu in NI SAMO V kruhu, amapk vseh slaščicah, testeninah in še marsikje kjer živila vsebujejo MOKO ŽITARC (ja, TUDI V MARS ČOKOLADI JE, PIVU IN ŠE MARSIKJE), ker je IZ pšenice (rži, ječmena, ovsa...). Bistvo glutena je, da je V ŽITARICAH!