Magazin > Lepota & telo
58 ogledov

Za obraz plačuje po 750 evrov

Kim Kardashian FameFlynet
Kim Kardashian ima prelepo polt, za katero pa se lahko zahvali rednim lepotnim postopkom z laserjem. Ti jo stanejo 750 evrov na obisk.

Zapeljiva olivna polt, na kateri ni niti enega mozoljčka, je postala že pravi prepoznavni znak resničnostne zvezdnice Kim Kardashian. Mnogi so prepričani, da so za to krivi armenski geni, a tudi Kim ni takšna srečnica. Tudi ona si namreč do lepote, tako kot ostale zvezdnice, pomaga z rednimi lepotnimi tretmaji, je priznala pred kratkim.

Zvezdnica prisega na postopek, ki se imenuje Fraxel. Ta s pomočjo laserja učinkovito zgladi kožo in poskrbi za njen sijaj. "Mislim, da bi morala vsa dekleta preizkusiti ta postopek, saj je res najboljši," je pred kratkim dejala Kim, ki je skrivnost svoje lepote izdala med intervjujem z Oprah.

Cena omenjenega postopka, ki ga izvajajo dermatologi, se giblje med 720 in 2.500 evri, odvisno od območja, ki ga želite pomlajšati. Kot pravi Kim, uspešno zgladi gube, obnovi kožo in ji da "svež in mladosten videz". Poleg Kim naj bi na laser prisegala tudi Jennifer Aniston.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.