Magazin > Lepota & telo
39 ogledov

Kako do seksi ritke Kim Kardashian

Kim Kardashian Famepictures
Osebna trenerka Kim Kardashian je razkrila, kako zvezdnica utrjuje in ohranja svojo slavno zaobljeno ritko.

V javnosti se stalno pojavljajo govorice, da ritka Kim Kardashian ni naravna, ter da pod obleko redno nosi silikonske vložke, a njena osebna trenerka pravi, da je najslavnejša ritka na svetu še kako pristna. Zanjo pa treba zelo garati, pravi. "Kim redno telovadi, najbolj učinkoviti pa so izpadni koraki in počepi. Ti so res zelo učinkoviti. Kim si želi čvrsto ritko, a ob tem ne želi izgubljati kilogramov in spreminjati svoje postave. In izpadni koraki in počepi so za to idealni," je za britansko revijo Glamour povedala Jennifer Galardi. "S Kim vsakič delava kombinacijo obeh. Najprej 12 počepov, nato 12 izpadnih korakov. Vsega skupaj tri ponovitve."

Zvezdnica za svojo postavi skrbi tudi s številnimi drugimi vajami za mišice, a Jennifer pravi, da ne uživa ob vseh. "Kim sovraži sklece, a jo prislim, da jih dela, saj so odlične za krepitev mišic. Še posebej dobra je vaja, ko mora eno nogo pokrčiti, nato pa iztegniti. Isto nato ponoviva z drugo nogo in pospešujeva tempo. Temu rečeva horizontalna hoja po stopnicah," je razložila trenerka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.