Magazin > Lepota & telo
33 ogledov

Kako hujša Kate Middleton?

Kate Middleton, princ William Reuters
Kate Middleton je s poroko postala članica kraljeve družine, a ko teče beseda o vadbi in prehranjevanju, ni Kate prav nič kraljevska.

Nikoli ni imela osebnega trenerja in tudi s poroko se to ni spremenilo. Trikrat na teden si vzame čas za 40-minutno vadbo. Ko je v Londonu, vadi v zasebni telovadnici, kjer največji del vadbe posveti teku in dviganju uteži. Ko pa je v Walesu, nikoli ne telovadi v zaprtih prostorih, ampak se raje poda v naravo. Kate obožuje hribe, tek in kolesarjenje. Ko gre v hribe, s seboj vedno vzame uteži za roke. Sama pravi, da tako ubije dve muhi na en mah, saj med hojo navkreber navadno krepimo nožne mišice, ona pa obenem želi krepiti tudi mišice na rokah.

Skromna prehrana

Tudi Katina prehrana je prej beraška kot kraljevska, saj se prehranjuje skromno. Prisega na ovsene kosmiče, suho sadje in mandlje, čez dan zaužije več majhnih obrokov in spije veliko tekočine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.