Magazin > Lepota & telo
22 ogledov

Boste v novem letu shujšali?

trebuh, dieta Shutterstock
Že res, da je december mesec zabav, v katerem le malokdo razmišlja o hujšanju, vendar pa se na koncu veselega decembra velika večina odloči, da je napočil čas zategovanja pasu. Ker se januar bliža s svetlobno hitrostjo, smo poiskali nekaj načinov hujšanja s pomočjo različnih naprav in usposobljenih strokovnjakov.

Kavitacija

Ultrazvočna nekirurška lipoliza je namenjena oblikovanju telesa z uničevanjem maščobnih celic. Poseg traja od 30 do 60 minut, odvisno od predela. Po posegu lahko pacient takoj nadaljuje s svojimi vsakdanjimi obveznostmi. Pri večini pacientov je zmanjšanje obsega vidno že po prvem posegu. Za vidne rezultate pa je potrebnih več obiskov, odvisno od težav.

Thermoslim

Metoda Linea Snella je prisotna na številnih mednarodnih trgih. Tudi v Sloveniji je nekaj centrov, ki izvajajo metodo, ki ponuja vodeno individualno vadbo ob konstantni temperaturi 37 stopinj Celzija in pod vplivom infrardečih žarkov. V 20 do 25 minutah vadbe v Thermoslimu telo porabi do 1.500 kalorij, kar pomeni od tri- do štirikrat več maščobe kot pri običajni vadbi. Vadba je osredotočena na najbolj kritične dele telesa. Po vadbi sledi še sprostitev v neke vrste savni, ki s pomočjo kisikoterapije, aromaterapije, kromoterapije in vlažne atmosfere neguje kožo, da ostaja mehka in elastična, ne glede na izgubo kilogramov.

Hypoxi terapija

Metoda za izgorevanje maščob na kritičnih predelih telesa, torej na zadnjici, stegnih, trebuhu in bokih. Izgorevanje maščob in viden učinek se doseže s kombinacijo vakuuma in gibanja.

V šolo hujšanja

Šola hujšanja je namenjena vsem, ki potrebujejo podporo v procesu hujšanja in vzdrževanja telesne teže. Ponudnikov takšnih izobraževanj je na spletu veliko. Izobraževanja potekajo pod nadzorom  strokovno usposobljenega kadra. Programi so namenjeni vsem, ki so odločeni shujšati, vendar pri mukotrpnem opravilu potrebujejo podporo. Programi so individualni in skupinski.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.