Magazin > Lepota & telo
26 ogledov

Kardashianke bodo pomagale Britancem

Kardashian FameFlynet
Sestre Kardashian bodo združile moči s priznano britansko modno znamko Dorothy Perkins, za katero bodo oblikovale novo kolekcijo oblačil.

Kim, Khloé in Kourtney Kardashian so pristale na povabilo britanskega poslovneža Philipa Greena, da bi oblikovale za njegovo znamko Dorothy Perkins, ki je v Veliki Britaniji izjemno priljubljena. Gospod Green je prepričan, da je s sestrami Kardashian zadel v polno, ter da bo njihova kolekcija pravi hit. "Mislim, da se Kardashianke odlično ujemajo z našo modo in vizijo. Prepričan sem, da bodo naše stranke navdušene nad njihovimi kosi, saj strastno sledijo modnim podvigom zvezdnic, predvsem slavnim sestram, ki živijo z modo," je o sodelovanju povedal Green, Kim Kardashian pa je na svojem Twitter profilu zapisala, da so vse tri zelo navdušene nad sodelovanjem.

Philip, ki med drugim skrbi tudi za znamko Top Shop, je dodal, da bodo strankam ponudili širok izbor modnih kosov, tako kot vedno. "Naše stranke imajo rade raznolikost, zato je zelo pomembno, da jim ponudimo cel paket."

Sicer pa so Kim, Khloé in Kourtney že prave modne oblikovalke, saj imajo že nekaj let v lasti modno trgovino Dash, svojo kolekcijo oblačil Kardashian Kollection, lastno kolekcijo lakov za nohte in po novem tudi kolekcijo sončnih očal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.