Magazin > Lepota & telo
62 ogledov

Sestre Kardashian imajo novo kolekcijo

Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian, Kim Kardashian Flynet
Kim, Kourtney in Khloe Kardashian so že dolgo prisotne v modnem svetu, zdaj pa ga bodo poskušale osvojiti še z novo skupno kolekcijo Kardashian Kollection.

"Že ko smo bile majhne, smo sanjale o tem, da bi nekoč postale modne oblikovalke. In ne moremo verjeti, da se nam te sanje uresničujejo," je med intervjujem za revijo OK! povedala Khloe Kardashian. Slavne sestre so svoje ideje in ljubezen do mode ujele v kolekcijo Kardashian Kollection, ki je naprodaj na spletni strani Sears.com in v njihovih trgovinah.

Kakšen je bil navdih za to kolekcijo?
Kim: Hotele smo ustvariti razgibano kolekcijo, ki lepo pristoji vsaki obliki telesa in jo lahko nosi vsaka ženska. Kolekcija zajema oblačila za vse priložnosti.
Khloe: Zelo smo se zavzele za to, da smo naredile lepo in cenovno dostopno kolekcijo, ki je zabavna, seksi in prefinjena.

Kako je bilo ustvarjati skupaj s sestrama?
Kourtney: Največji izziv je bilo združiti naše stile v enega. A sčasoma je vse postalo zelo enostavno, saj imamo recimo vse rade živalske potiske in smo vedele, da ga bomo vključile v kolekcijo.
Kim: Najboljši del skupnega ustvarjanja je bil ta, da sem se lahko družila s sestrama. Zaradi našega urnika to postaja vedno težje, zato sem resnično uživala, da sem lahko preživela več časa z njima.

Omaro katere sestre bi najraje izropala?
Kourtney: Obe imata nore modne dodatke! Čevlji, torbice, nakit, pasovi ... Imata čisto vse! Odvisno od razpoloženja, a Khloe veliko raje deli stvari. Zato bi najraje napadla njeno omaro.

Kako zjutraj sestavite kombinacijo, ki jo nosite čez dan?
Khloe: Vse je odvisno od tega, kako se počutim zjutraj. Če imam nov par čevljev, bom kombinacijo začela graditi od spodaj navzgor. Včasih pa grem tudi v obratnem vrstnem redu.

Kako bo videti vaše kreacije na drugih ljudeh?
Kourtney: Neverjetno. Komaj čakamo, da vidimo naše oboževalke v naših kreacijah!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.