Magazin > Lepota & telo
12 ogledov

Sledite modnim trikom Kate Moss

Kate Moss Flynet
Modna ikona Kate Moss je izdala deset svojih lepotnih skrivnosti, ki jim je zvesta vsak dan. Njeni triki so čisto preprosti, zato jih lahko kopirate tudi vi. Preverite, na kaj prisega ena izmed najuspešnejših manekenk na svetu.

1. Uporabljajte rdečo šminko

"Ta odtenek preprosto morate imeti. Sama ga sicer ne nosim čez dan, za večerne dogodke pa je rdeča šminka idealna. Šminka je klasičen del mejkapa, kajneda? Ko pomisliš na  Marilyn Monroe in Grace Kelly, so v ospredju vedno ustnice."

2. Ustnice v naravnem odtenku

Podnevi se Katine ustnice najbolje počutijo v naravnem odtenku, oči pa le rahlo poudarite, svetuje.

3. Oči obrobite s svinčnikom

Za popoln pogled Kate že leta uporablja svinčnik za oči namesto tuša. "Z njim lahko ustvarite res lepo in natančno linijo. Če pa vam spodleti, ga lahko preposto razmažete s prstom, medtem ko morate po napaki s tušem začeti znova."

4. Prisegajte na naravno

"Vizažisti za ličenje ustnic uporabljajo svinčnike in čopiče, jaz pa se ju raje izogibam. Na ustnice nanesem le šminko, brez obrobe in brez pomoči čopiča. Tako deluje bolj naravno," pravi Kate.

5. Rdečilo je ključno

Zvezdnica trdi, da sama prav čuti, kdaj potrebuje rdečilo. "Najprej nanesem puder, nato pa nanesem rdečilo v kremastem odtenku, s čimer ustvarim naravni sijaj."

6. Bleščila za ustnice ne uporabljajte

"Ne maram lepljivih stvari, predvsem pa sovražim, če so lepljive moje ustnice. Bleščilo sem največkrat nosila na snemanjih in najbolj me je motilo, ko so se mi lasje zalepili na ustnice, zato ga v zasebnem življenju ne uporabljam."

7. Uporabljate klešče za vihanje trepalnic

Kate pravi, da ima sama kar troje klešče, ki skrbijo za popolnost njenih trepalnic. "Ne počutim se popolno brez njih, zame predstavljajo ključni kos. Moj nasvet vsem ženskam je, naj si s kleščami najprej privihajo trepalnice, nato pa nanesejo ogromno maskare."

8. Držite se svojega najljubšega izdelka

Kate svetuje, da se morate držati tistega izdelka, ki ga obožujete. Če obstaja nevarnost, da ga bodo nehali proizvajati, si naredite zalogo. "Če se to zgodi, sama kar pokličem proizvajalca in ga prosim za več. Resnično me moti, ko ukinejo proizvodnjo res dobrih izdelkov, zato imam doma veliko zalog."

9. Faktor 50 je nujen

Kadar se odpravi na počitnice, se Kate vedno zaščiti s faktorjem 50. "Včasih sem oboževala sonce, ves čas sem se cvrla na plaži. Zdaj pa tega ne počnem več, na debelo se namažem s faktorjem 50. To je zelo pomembno za zaščito kože."

10. Vaša polt naj ne bo pretemna

Zapomnite si, da polt lahko hitro postane pretemna, zato bodite previdne, pravi Kate. "Med zadnjimi velikonočnimi prazniki sem dva tedna poležavala na otoku Parrot Cay, kjer sem postala tako temna, da so se mi še prijatelji smejali. Videti sem bila grozno!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.