Magazin > VIP
24 ogledov

Gisele še vedno najuspešnejši model

(Foto: Flynet)
1/11
Žurnal24 main
Brazilsko manekenko Gisele Bündchen je spletna stran Forbes.com že sedmič zapored uvrstila na prvo mesto lestvice najuspešnejših manekenk. Sledita ji Heidi Klum in Kate Moss.

Gisele Bündchen na Forbesovi lestvici kraljuje že od leta 2004, letos pa se je na vrh zavihtela s 45 milijoni dolarjev (približno 30,4 milijona evrov). To vsoto je zaslužila v enem letu.

 

In čeprav se je leta 2007 poslovila od znamke Victoria's Secret, je Gisele še kako vredna svojega denarja. Po tem, ko je marca lani postala obraz znamke Pantene, je prodaja njihovih izdelkov za lase v Latinski Ameriki narasla za kar 40 odstotkov!

 

Drugo mesto je zasedel še en nekdanji Victoriin angelček Heidi Klum. Ta je v enem letu zaslužila 20 milijonov dolarjev (približno 13,5 milijona evrov). Tretje mesto je pripadlo britanski manekenki Kate Moss, ki je v enem letu v žep pospravila 13,5 milijona dolarjev (približno 9 milijonov evrov). V zavihku Galerija si oglejte lestvico vseh desetih manekenk, ki so se znašle na Forbesovi lestvici najbolje plačanih modelov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.