Magazin > Lepota & telo
29 ogledov

V trendu so divje ustnice

ličenje, trendi, lepota, Dior Imaxtree
Ličenje. Letošnjo jesen si obarvajte s kožnimi, rjavimi in nežnimi rožnatimi odtenki. Ustnice poudarite z barvami.

Jesenski trendi za nakup nove barvne palete so različni. Na njej naj prevladujejo kožni in bež odtenki, svetlo rjava (velja za oči) in nežno rožnata barva (za ustnice). Na modnih brveh kraljuje kombinacija nežno naličenih oči v zemeljskih tonih in ustnic rdečih ter ciklam barv, s čimer boste blestele tudi na domačih ulicah. Ni pomembno, če imate svetlo ali temno polt, barve bodo zasijale na vsaki.

Posvetite se pogledu

Dobro se posvetite trepalnicam, ki naj bodo kradljivke pozornosti. Modne znamke jim letos pripisujejo velik pomen, enako storite tudi vi. "Zdrave, dolge in polne trepalnice so letošnji hit. Nanje nanesite ogromno količino maskare, da bodo na pogled spominjale na pajkove nožice," svetuje vizažistka Martina Borščak. Ne pozabite na obrvi. "V modi so še vedno debelejše obrvi. Svetujem, da se za njihovo oblikovanje obrnete na strokovnjaka."

In čeprav so vodilo letošnje jeseni nežno poudarjene oči, so zadimljene oči na sto in en način še vedno zelo moderne. "V klasični črni različici ali pa temno vijolični," pravi Martina in dodaja: "Dovolimo si lahko celo zadimljene oči v metalik barvah, seveda z upoštevanjem vseh pravil klasičnega zadimljenega videza oči. Zelo je treba paziti na prehode barv."


Ne pozabite na lička

Ličkom barvo izberite glede na videz. "Če je šminka rdeča, naj bodo lica komaj opazno naličena, če boste imele zadimljene oči, so lica rahlo bronasta. Če izberete naraven videz, naj bodo zagorela," razlaga Martina. "Lička pravilno naličimo s čopičem za lica. Če imamo bronzer v stiku, ga nanesemo neposredno na lica in razmažemo. Pazimo pri nanosu, manj je več."

Komentarjev 2
  • Lapanka 11:08 06.september 2011.

    Tudi sama uporabljam izdelke od Revlona in lahko potrdim da so rdečila res dobra in da moje ustnice izgledajo bombastično. Porobala sem že vse njihove izdelke in so vsi odlični. Moški se mojim ustnicam težko uprejo :)

  • Filipka 07:44 06.september 2011.

    Jaz že nekaj časa skrbim da so moje ustnice nekaj posebnega, da so odbite in dopadljive, v stilu da ko me moški pogleda v obraz, da se stopi. To se res dogaja vendar se ne bi zgodilo če ne bi ...prikaži več uporabljala rdečila in drugih preparatov od Revlona, ki mojim ustnicam dajejo sijoč in seksi izgled. Počutim se nežno in zaželjeno. Kombinacija barvu je res božanska in izbira na nivoju.