Magazin > Lepota & telo
27 ogledov

Kanye hoče Kim spremeniti v Kate Middleton

Kanye West Kim Kardashian FameFlynet
Ameriški raper Kanye West si želi, da bi imela njegova nova izbranka Kim Kardashian bolj naraven videz, kakršnega ima Kate Middleton. Zato je njen modni slog vzel v svoje roke.

Kanye West ni samo Kimin novi fant, temveč tudi modni svetovalec. Ekipi stilistov, ki oblačijo njegovo novo izbranko, je namreč začel narekovati, kako naj jo oblačijo, navdih pa črpa pri lepi vojvodinji Catherine Middleton. "Kanye se rad vmešava v Kimin modni slog. Ima veliko idej, saj ima tudi sam odličen stil in okus za modo, zato sprejemamo njegovo predloge," je razložil Kimin stilist Rob Scheppy in dodal, da je Kanye naravnost navdušen nad glamuroznim stilom Kate Middleton. "Katin modni slog je močno vplival na Kiminega, ko je bila v Londonu. Kanye se ne boji izraziti svojega mnenja in je že večkrat poudaril, da mu ni všeč, kadar je Kim preveč naličena. Je privrženec reka: Manj je več."

Kako je to všeč Kim, ki je nekoč oblačila številne zvezdnike in jim pomagala z modnimi nasveti? Scheppy pravi, da je ne moti. "Vsaka ženska hoče za svojega moškega izgledati dobro. Kim posluša njegove nasvete in jih upošteva."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.