Magazin > Lepota & telo
36 ogledov

Prekletstvo poročne obleke Kim Kardashian

Kim Kardashian Flynet
Februarja prihodnje leto bodo začeli prodajati kopije poročnih oblekih Kim Kardashian, kljub temu da se je njen zakon končal že po 72 dneh. In ravno zaradi tega se mnogi bojijo, da so kopije preklete.

Bi se do oltarja spehodili v kopiji poročne obleke Kim Kardashian, če veste, da se je njen zakon končal že po 72 dneh? To je vprašanje, ki si ga te dni postavlja ponudnik in izdelovalec poročnih oblek David’s Bridal. Ta je kmalu po odmevni poroki sporočil, da bo navadnim smrtnicam ponudil kopije treh oblek, ki jih je za Kim ustvarila modna oblikovalka Vera Wang. Proizvodnja pa je stekla veliko prej, preden je par sporočil, da se ločuje, zato je bilo za zaustavitev prepozno. Kopije oblek bodo tako kljub temu šle v prodajo, a z grenkim priokusom. "V prodajnem oddelku se bojijo, da so preklete," je zaskrbljenost podjetja izrazil notranji vir, ki želi ostati neimenovan.

David’s Bridal bodo v vsakem primeru naredili uslugo Veri Wang, ki je poleg Kiminih poročnih oblek izdelala tudi obleki za njeni družici, sestri Kourtney in Khloe. In medtem ko klan Kardashian vztrajno zavrača očitke, da je bila poroka zrežirana, je zdaj na dan prišla novica, da niso potegnili za nos le javnosti, temveč tudi Vero, ki je sicer dobra prijateljica Kardashianovih. Ta je bila po besedah vira šokirana, ko je izvedela, da je zakona med Kim in Krisom konec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.