Čipke, printi in cvetlični vzorci

Foto: Žurnal24
Čeprav smo že globoko v jeseni, so modni tedni za pomlad in poletje že v popolnem razmahu. Razkošna čipka, cvetlični vzorci in spodnje perilo kot vrhnje oblačilo so napovedi za toplo sezono 2010.
Oglej si celoten članek

Na modnem prestolu
Dragoceno perilo bo naslednjo sezono poletelo v višave modne industrije. Po zaključku modnih tednov v New Yorku, Londonu, Milanu in Parizu lahko z gotovostjo trdimo, da bo spodnje perilo prevzelo vlogo vrhnjih oblačil in tako iz intimnega kosa postalo povsem javno vsem na očem. Sofisticirana erotika je fenomen, ki nas bo grel vse do naslednje jeseni.

Modni oblikovalci
Vodilne modne hiše so svoje kose s ponosom razkazovale na omenjenih tednih. Betty Jackson je svoje vintage spodnje perilo okrasila s cvetličnimi vzorci. Pri Dolce&Gabbana so erotično pripeljali do vrhunca s prozornimi oblačili, ki so nič kaj diskretno razkazovala retro spodnje perilo. John Galliano je sofisticiranega Diorja zavil v seksapil. Karl Lagerfeld pa je Chanelov glamur zaokrožil s printi in čipko na hlačnih nogavicah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.