Magazin > Lepota & telo
32 ogledov

Čipke, printi in cvetlični vzorci

Žurnal24 main
Čeprav smo že globoko v jeseni, so modni tedni za pomlad in poletje že v popolnem razmahu. Razkošna čipka, cvetlični vzorci in spodnje perilo kot vrhnje oblačilo so napovedi za toplo sezono 2010.

Na modnem prestolu
Dragoceno perilo bo naslednjo sezono poletelo v višave modne industrije. Po zaključku modnih tednov v New Yorku, Londonu, Milanu in Parizu lahko z gotovostjo trdimo, da bo spodnje perilo prevzelo vlogo vrhnjih oblačil in tako iz intimnega kosa postalo povsem javno vsem na očem. Sofisticirana erotika je fenomen, ki nas bo grel vse do naslednje jeseni.

Modni oblikovalci
Vodilne modne hiše so svoje kose s ponosom razkazovale na omenjenih tednih. Betty Jackson je svoje vintage spodnje perilo okrasila s cvetličnimi vzorci. Pri Dolce&Gabbana so erotično pripeljali do vrhunca s prozornimi oblačili, ki so nič kaj diskretno razkazovala retro spodnje perilo. John Galliano je sofisticiranega Diorja zavil v seksapil. Karl Lagerfeld pa je Chanelov glamur zaokrožil s printi in čipko na hlačnih nogavicah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.