Člani benda pokadili pepel Tupaca Shakurja

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Prijatelji in sodelavci preminulega Tupaca Shakurja so priznali, da so pokadili njegov pepel.
Oglej si celoten članek

Člani hip hop skupine Outlawz, ki jo je osnoval pred 15 leti preminuli pevec Tupac Shakur, so razkrili, da so pokadili pepel ubitega raperja. Young Noble in E.D.I. Mean sta povedala, da so ob spominskem dogodku za Tupaca, ko so se zbrali vsi njegovi bližnji, zvili džojnt z mešanico trave in njegovega pepela ter ga pokadili."Ja, res je. Zbrali smo se na majhnem dogodku, na katerem je bila tudi njegova družina. Šli smo na plažo in tja odnesli ogromno stvari, ki jih je imel rad: malo marihuane, malo piščančjih perutničk, malo pomarančnega soka. Pac je imel rad takšne stvari in to smo mu pripravili v slovo," je povedal Young Noble.

Njegov kolega E.D.I. Mean je njihovo odločitev utemeljil, da je bila to Tupacova želja."Poslušal sem pesem Black Jesus, kjer Tupac reče, da je njegova poslednja želja, da bi bratje pokadili njegov pepel. To je bila njegova želja, mi pa smo jo vzeli resno," je pojasnil.

Tupac je bil ustreljen leta 1996 v Las Vegasu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.