Magazin > VIP
13 ogledov

Člani benda pokadili pepel Tupaca Shakurja

Tupac Shakur Reuters
Prijatelji in sodelavci preminulega Tupaca Shakurja so priznali, da so pokadili njegov pepel.

Člani hip hop skupine Outlawz, ki jo je osnoval pred 15 leti preminuli pevec Tupac Shakur, so razkrili, da so pokadili pepel ubitega raperja. Young Noble in E.D.I. Mean sta povedala, da so ob spominskem dogodku za Tupaca, ko so se zbrali vsi njegovi bližnji, zvili džojnt z mešanico trave in njegovega pepela ter ga pokadili."Ja, res je. Zbrali smo se na majhnem dogodku, na katerem je bila tudi njegova družina. Šli smo na plažo in tja odnesli ogromno stvari, ki jih je imel rad: malo marihuane, malo piščančjih perutničk, malo pomarančnega soka. Pac je imel rad takšne stvari in to smo mu pripravili v slovo," je povedal Young Noble.

Njegov kolega E.D.I. Mean je njihovo odločitev utemeljil, da je bila to Tupacova želja."Poslušal sem pesem Black Jesus, kjer Tupac reče, da je njegova poslednja želja, da bi bratje pokadili njegov pepel. To je bila njegova želja, mi pa smo jo vzeli resno," je pojasnil.

Tupac je bil ustreljen leta 1996 v Las Vegasu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.