Clooney ujet v postelji s prijateljevo ženo

George Clooney in njegov poslovni partner Rande Gerber sta skupaj s svojima izbrankama posnela zanimiv oglas za tekilo.
Oglej si celoten članek

Rande Gerber, mož supermanekenke Cindy Crawford, in George Clooney sta pred časom postala poslovna partnerja in se vrgla v posel z alkoholnimi pijačami. Pred nekaj dnevi sta predstavila novo znamko tekile, za katero sta posnela tudi zanimivo reklamo.

V oglasu Rande najde svojo ženo Cindy v postelji z Georgeom, naslednjo noč pa George najde Cindy v postelji s svojo izbranko Stacy Keibler. Začudeni sta tudi Cindy in Stacy, ko med rjuhami zalotita Randeja in Georgea. Oglas namiguje na to, da pijte odgovorno, saj nikoli ne veste, s kom boste pristali v postelji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.