Coco pokazala gole joške

Foto: Twitter Coco-T Foto: Twitter Coco-T Foto: Žurnal24 Coco Foto: Žurnal24 Coco Foto: Žurnal24 Coco se ni mogla upreti. (Foto: Twitter) Foto: Žurnal24 coco tangice Foto: Žurnal24 Coco je tokrat pozirala na mizi. (Foto: Twitter)
Znano je, da je soproga raperja Ice-T-ja ponosna na svoje obline. To potrjuje tudi dejstvo, da vsak teden na Twitterju objavi vsaj eno svojih na pol golih fotografij. Tokrat pa je razkrila še več kot ponavadi.
Oglej si celoten članek

Coco še vedno navdušuje svoje sledilce na Twitterju s svojimi izzivalnimi fotografijami, na najnovejši pa je pokazala tudi gole prsi. Ob njej je zapisala: "Jaz brez ličil pred spanjem", čeprav je jasno razvidno, da nosi maskaro na očeh ter rdečilo za ustnice.

V vsakem primeru je za fotografije, ki jih redno objavlja, značilno, da ima na sebi karseda malo oblačil. Svetlolaska je namreč predvsem ponosna na svojo zadnjico in prsi, ki jih poskuša vedno tudi čim bolj izpostaviti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:47 7. Oktober 2011.

    popolna ženska z lepimi večino naravnimi oblinami in toplim srcem,poleg tega ma pa u glavi lepo poštimano...vse slavne ženske ji …

  • 08:43 7. Oktober 2011.

    Balkanka žejna in lačna pozornosti!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.