Magazin > VIP
723 ogledov

Coco pokazala gole joške

Coco-T
1/7
Reševalni pas/Twitter
Znano je, da je soproga raperja Ice-T-ja ponosna na svoje obline. To potrjuje tudi dejstvo, da vsak teden na Twitterju objavi vsaj eno svojih na pol golih fotografij. Tokrat pa je razkrila še več kot ponavadi.

Coco še vedno navdušuje svoje sledilce na Twitterju s svojimi izzivalnimi fotografijami, na najnovejši pa je pokazala tudi gole prsi. Ob njej je zapisala: "Jaz brez ličil pred spanjem", čeprav je jasno razvidno, da nosi maskaro na očeh ter rdečilo za ustnice.

V vsakem primeru je za fotografije, ki jih redno objavlja, značilno, da ima na sebi karseda malo oblačil. Svetlolaska je namreč predvsem ponosna na svojo zadnjico in prsi, ki jih poskuša vedno tudi čim bolj izpostaviti.

Komentarjev 2
  • Teia Terror 10:47 07.oktober 2011.

    popolna ženska z lepimi večino naravnimi oblinami in toplim srcem,poleg tega ma pa u glavi lepo poštimano...vse slavne ženske ji ne sežejo niti do gležna,nisem še vidla da bi kera slavna ženska bla tolk samostojna,produktivna in vsestranska...je bolša gospodinja ko ...prikaži več marsikatera navadna mama...Coco je zakon!!

  • Naglas 08:43 07.oktober 2011.

    Balkanka žejna in lačna pozornosti!