Coolfotr Jani svoji Teji za Valentinovo podaril darilo za dobrih 500 evrov

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bila je tako navdušena, da ga je uporabila še isti dan …
Oglej si celoten članek

Spletna vplivnica, podjetnica in nekdanja tekmovalka v šovu Gostilna išče šefa Teja Jugovic je od svojega soproga Janija dobila predčasno valentinovo darilo. In ker se je Jani tako zelo izkazal, se je Teja pošalila, da je to naredil zato, da se bo nekaj res domiselnega mogla spomnit tudi ona. Da je do darila prišla, pa je morala uganiti skrivno kodo in odpreti kripteks.

  Foto: Instagram Teja Jugovic

Simpatična vplivnica je dobila darilo, ki bi se ga razveselila vsaka ženska, inovativni urejevalnik las, ki vsebuje fen, ravnalec, krtače in različne kodralnike. Tovrstni pripomoček pa stane več kot 500 evrov. Ima ga tudi Indira Ekić in pravi, da je vreden svojega denarja. 

Foto: Instagram Teja Jugovic

Da je Jani mojster obdarovanja, ni skrivnost, svojo Tejo rad preseneti celo z erotičnimi igračkami. Iz česar pa se je Teja pred kratkim pošalila, ko je veliko njenih sledilcev zanimalo, kolikokrat na teden se z dragim predajata strastem. V šali je povedala, da očitno premalo in da zato te stvari "rešuje" z vročimi igračkami ter tako radovedneže pustila v negotovosti. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:15 1. Februar 2021.

    Napišite raje,od česa ta dva nateguna živita.

  • 09:30 1. Februar 2021.

    Pa koga to briga!!!

  • 09:25 1. Februar 2021.

    Meni se zdi, da bi prej potrebovala nov pralni stroj...... OSLADNO!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.