Cordon blue

Foto: Žurnal24 Cordon blue je precej kalorična jed, a za mesojedce predstavlja pravo poslastico
Danes smo za vas pripravili nekaj nasitnega. V jedi, ki je pred vami, boste uživali predvsem tisti, ki težko ''preživite'' brez mesa.
Oglej si celoten članek

Potrebujete:

  • 300 g piščančjih prsi
  • 60 g šunke
  • 60 g sira
  • sol
  • drobtine
  • belo moko
  • 1 jajce
  • maslo
  • zobotrebce

Priprava:
  • Piščančje prsi razrežite na zrezke.
  • Šunko in sir narežite na majhne koščke.
  • Zrezke nato solite in nanje položite šunko in sir.
  • Nato jih prepognite in zaprite z zobotrebci.
  • Zrezke nato še spanirajte v moki, jajcu in v drobtinah.
  • V ponvi stopite maslo in na njem ocvrite zrezke.
  • Ko so pečeni jih popivnajte še s papirnatimi brisačami.

Dober tek!
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.