Magazin
14 ogledov

Cordon blue

Cordon blue je precej kalorična jed, a za mesojedce predstavlja pravo poslastico Žurnal24 main
Danes smo za vas pripravili nekaj nasitnega. V jedi, ki je pred vami, boste uživali predvsem tisti, ki težko ''preživite'' brez mesa.

Potrebujete:

  • 300 g piščančjih prsi
  • 60 g šunke
  • 60 g sira
  • sol
  • drobtine
  • belo moko
  • 1 jajce
  • maslo
  • zobotrebce

Priprava:
  • Piščančje prsi razrežite na zrezke.
  • Šunko in sir narežite na majhne koščke.
  • Zrezke nato solite in nanje položite šunko in sir.
  • Nato jih prepognite in zaprite z zobotrebci.
  • Zrezke nato še spanirajte v moki, jajcu in v drobtinah.
  • V ponvi stopite maslo in na njem ocvrite zrezke.
  • Ko so pečeni jih popivnajte še s papirnatimi brisačami.

Dober tek!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.