Cowell ni poslušal svaril

Foto: Wikimedia
Foto: Wikimedia
Bivše ljubimke so Simona Cowella posvarile pred Lauren Silverman, a jih televizijski mogotec ni poslušal.
Oglej si celoten članek

Zvezdnice Sinitta, Jackie St Clair in Terri Seymour so svojega bivšega ljubimca Simona Cowella posvarile pred lovkami Lauren Silverman. Cowell jih ni poslušal in rezultat njegove neubogljivosti bo na svet prijokal čez dobrih osem mesecev. "Simon je bil večkrat opozorjen, naj bo previden. Vsi so vedeli, da se med njima nekaj plete in da je Lauren poročena. Simonovi prijatelji so bili v velikih skrbeh, kar pred njim niso skrivali,“ je izdal vir in dodal, da so zvezdnikovi prijatelji že od samega začetka dvomili o Laureninih poštenih namenih.

Cowell naj bi bil ob novici, da bo očka, šokiran. "Izdala je njegovo zaupanje. Nosečnost ni bila načrtovana, o otroku se nikoli nista pogovarjala,“ je še povedal vir.

Televizijec naj bi že razložil, da se z Lauren ne bo poročil, bo pa skrbel za otroka. Laurenina mama pa je zavrnila vse govorice, da je njena 37-letna hčerka zanosila namenoma.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.