Magazin > VIP
19 ogledov

Cowell ni poslušal svaril

simon cowell, foto: wikimedia Wikimedia
Bivše ljubimke so Simona Cowella posvarile pred Lauren Silverman, a jih televizijski mogotec ni poslušal.

Zvezdnice Sinitta, Jackie St Clair in Terri Seymour so svojega bivšega ljubimca Simona Cowella posvarile pred lovkami Lauren Silverman. Cowell jih ni poslušal in rezultat njegove neubogljivosti bo na svet prijokal čez dobrih osem mesecev. "Simon je bil večkrat opozorjen, naj bo previden. Vsi so vedeli, da se med njima nekaj plete in da je Lauren poročena. Simonovi prijatelji so bili v velikih skrbeh, kar pred njim niso skrivali,“ je izdal vir in dodal, da so zvezdnikovi prijatelji že od samega začetka dvomili o Laureninih poštenih namenih.

Cowell naj bi bil ob novici, da bo očka, šokiran. "Izdala je njegovo zaupanje. Nosečnost ni bila načrtovana, o otroku se nikoli nista pogovarjala,“ je še povedal vir.

Televizijec naj bi že razložil, da se z Lauren ne bo poročil, bo pa skrbel za otroka. Laurenina mama pa je zavrnila vse govorice, da je njena 37-letna hčerka zanosila namenoma.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.