Cowell po padcu urgentno operiran

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Glasbeni magnat in član žirije v ameriški različici šova "Supertalent" je padel s kolesom in je bil pripeljan v bolnišnico, kjer so mu operirali hrbtenico.
Oglej si celoten članek

60-letni Simon Cowell (60) je med testiranjem padel z električnega kolesa.

Ganljivo Kako je Simon Cowell pomagal dečku

V soboto so mu operirali hrbtenico, pišejo ameriški mediji. Cowell je čas v karanteni preživel s svojim dekletom Lauren Silverman in njunim sinom Ericom (6) ter dečkom Adamom (14), ki ga je imela Lauren iz prejšnje zveze.

Foto: Profimedia simon cowell

Cowell se je navdušil nad kolesarjenjem, zaradi česar je izgubil 27 kilogramov. V karanteni je veliko kolesaril, hkrati pa se je držal zdravnikovih priporočil po zdravih obrokih. Nedavno je prodal hišo v Los Angelesu in se preselil v Malibu, stran od Hollywooda. Zaželel naj bi si bolj mirnega življenja.

Magazin Spor med šovom: Mel B Simona Cowella polila in odvihrala

Cowell naj bi se po operaciji počutil dobro. Še naprej pa ostaja v bolnišnični negi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.