Vizita za živali > Novice
4410 ogledov

Kako je Simon Cowell pomagal dečku

Mel B, Simon Cowell
Simon Cowell ponudil 10 tisoč funtov, da bi fantku pomagal najti izginulega psa.

Televizijski producent in sodnik v oddajah X Factor, American Idol in Britanija ima talent Simon Cowell je ponudil nagrado v vrednosti deset tisoč funtov tistemu, ki bi pomagal dveletnemu Edwardu Latterju najti izgubljenega štirinožnega prijatelja Morsa.

Cowella je ganilo Edwardovo pismo Božičku, v katerem ga je prosil, da bi se devet mesečni borderski terier, ki sta ga, potem ko je pobegnil od doma, ugrabila dva brezčutna tatova psov, vrnil domov.

"Dragi Božiček. Letos si za božič želim le eno darilo - svojega psa nazaj. Čez leto sem bil zelo priden. Hvala, Edward, star dve in tri četrt," je fant, ki ga je ugrabitev Morda zelo prizadela, zapisal v pismu.

Njegova družina je prevzela poteza multimilionarja in ljubitelja živali Cowella, ki je ponudil veliko nagrado za vsako informacijo, ki bi vodila do varne vrnitve Morsa. Denar je Cowell sprva ponudil anonimno, pred dnevi pa je, kot je poročal The Daily Mail, njegov predstavnik za medije potrdil, da za velikodušno pomočjo stoji eden najbolj znanih televizijskih obrazov na svetu.

"To je neverjetno. Resnično, resnično velikodušno ... Zelo lepo od njega. Ko sem izvedel, sem moral odložiti slušalko in se ustaviti za nekaj minut, da sem se vse dojel," je dejal 40-letni Edwardov oče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice