Cristiano Ronaldo je postal očka

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet/JLP)
Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo je svoje oboževalce šokiral z novico, da je postal očka. Javnost je o naraščaju obvestil kar prek Twitterja, kjer je tudi zapisal, da je dobil zdravega fantka.
Oglej si celoten članek

"Z velikim veseljem vas obveščam, da sem nedavno postal oče malemu fantku. Kot sem se dogovoril z njegovo mamo, ki ne želi biti izpostavljena v javnosti, bo najin sin izključno pod mojim skrbništvom," je zapisal Ronaldo in dodal, da ne bo dajal nobenih dodatnih informacij.

 

"Prosim vas, da spoštujete mojo zasebnost in zasebnost mojega otroka. Sina želim vzgajati stran od oči javnosti." Ronaldov prvorojenec naj bi se sicer rodil že v začetku junija v ZDA.

 

Se bo kljub temu poročil?

Pred novičko o naraščaju so tabloidi pisali o tem, da bo portugalski zvezdnik kmalu dahnil usodni da, saj se je pretekli teden po štirih mesecih poznanstva zaročil z rusko manekenko Irino Shayk.

 

24-letna lepotica se je na vest o Ronaldovem očetovstvu odzvala z razočaranjem. Na svoj Facebook profil je zapisala: "Moj fant je zdaj kar naenkrat postal oče."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.