Magazin > VIP
16 ogledov

Cristiano Ronaldo je postal očka

(Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo je svoje oboževalce šokiral z novico, da je postal očka. Javnost je o naraščaju obvestil kar prek Twitterja, kjer je tudi zapisal, da je dobil zdravega fantka.

"Z velikim veseljem vas obveščam, da sem nedavno postal oče malemu fantku. Kot sem se dogovoril z njegovo mamo, ki ne želi biti izpostavljena v javnosti, bo najin sin izključno pod mojim skrbništvom," je zapisal Ronaldo in dodal, da ne bo dajal nobenih dodatnih informacij.

 

"Prosim vas, da spoštujete mojo zasebnost in zasebnost mojega otroka. Sina želim vzgajati stran od oči javnosti." Ronaldov prvorojenec naj bi se sicer rodil že v začetku junija v ZDA.

 

Se bo kljub temu poročil?

Pred novičko o naraščaju so tabloidi pisali o tem, da bo portugalski zvezdnik kmalu dahnil usodni da, saj se je pretekli teden po štirih mesecih poznanstva zaročil z rusko manekenko Irino Shayk.

 

24-letna lepotica se je na vest o Ronaldovem očetovstvu odzvala z razočaranjem. Na svoj Facebook profil je zapisala: "Moj fant je zdaj kar naenkrat postal oče."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.