Crkljanje v topli dnevni sobi

Foto: Žurnal24 Ne bojte se kombinirati barv. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Ste brez idej, kaj narediti z dnevno sobo? In veste skoraj samo to, da nočete hladne, "visokotehnološke" in preveč minimalistične dnevne sobe?
Oglej si celoten članek

Poglejte fotografije modernih, a toplih dnevnih sob. V vsaki boste našli nekaj, kar jo naredi drugačno. Tapete z vzorcem zelenega listja vnesejo naravo in se odlično ujemajo s svetlim, nevtralnim pohištvom ter posameznimi rdečimi kosi, ki poskrbijo za topel videz prostora. Temno turkizna stena pričara nekakšen muzejski vtis – na steno lahko obesite starinske in moderne dragocenosti. Dnevni sobi s svetlimi stenami in pohištvom dajte poudarek z majhno črno mizico ali dvema, če si upate, pa lahko poskusite tudi s temnim parketom.

Če prisegate na pohištvo iz svetlega lesa in belo oblazinjeno pohištvo, bo velik učinek imela že pisana preproga – zelo priljubljene so preproge s črtastimi in velikimi cvetličnimi vzorci. Je vaša dnevna soba majhna, ima pa prostor za kamin, ki ga nikoli ne uporabljate? V kamin postavite televizor. Mislite, da se turkizna, pariško modra, smaragdno zelena in rožnata ne ujamejo? No, zmotili ste se – skupaj postavite oblazinjeno pohištvo različnih barv.

V fotogaleriji si oglejte dvanajst dnevnih sob, ki vam bodo morda dale navdih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.