Magazin
26 ogledov

Crkljanje v topli dnevni sobi

Ne bojte se kombinirati barv.
1/13
Žurnal24 main
Ste brez idej, kaj narediti z dnevno sobo? In veste skoraj samo to, da nočete hladne, "visokotehnološke" in preveč minimalistične dnevne sobe?

Poglejte fotografije modernih, a toplih dnevnih sob. V vsaki boste našli nekaj, kar jo naredi drugačno. Tapete z vzorcem zelenega listja vnesejo naravo in se odlično ujemajo s svetlim, nevtralnim pohištvom ter posameznimi rdečimi kosi, ki poskrbijo za topel videz prostora. Temno turkizna stena pričara nekakšen muzejski vtis – na steno lahko obesite starinske in moderne dragocenosti. Dnevni sobi s svetlimi stenami in pohištvom dajte poudarek z majhno črno mizico ali dvema, če si upate, pa lahko poskusite tudi s temnim parketom.

Če prisegate na pohištvo iz svetlega lesa in belo oblazinjeno pohištvo, bo velik učinek imela že pisana preproga – zelo priljubljene so preproge s črtastimi in velikimi cvetličnimi vzorci. Je vaša dnevna soba majhna, ima pa prostor za kamin, ki ga nikoli ne uporabljate? V kamin postavite televizor. Mislite, da se turkizna, pariško modra, smaragdno zelena in rožnata ne ujamejo? No, zmotili ste se – skupaj postavite oblazinjeno pohištvo različnih barv.

V fotogaleriji si oglejte dvanajst dnevnih sob, ki vam bodo morda dale navdih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.