Črna godba kmalu zopet v Tolminu

Foto: Žurnal24 Letošnji potrjeni nastopajoči so tudi Nightwish.
Od 2. do 8. julija letos se bo na idilični lokaciji že šesto leto zapored odvil uradno največji slovenski festival odprtega tipa z imenom Metalcamp.
Oglej si celoten članek

Festivalski glasbeni program traja pet dni, in sicer se odpre 3. junija ob 12. uri ter zaključi 7. junija. Festivalska lokacija, ki si prostor deli tudi z reaggae Soča Riversplash festivalom, se nahaja le slab kilometer stran od mestnega jedra Tolmina, na sotočju rek Soče in Tolminke. Idilični koncertni je tradicionalno po izjemno slabem vrememu, ampak to verjetno spada k naravi festivala.

Letošnji potrjeni nastopajoči so: Nightwish, Down, Dimmu Borgir, Blind Guardian, Hatebreed, Amon Amarth, Kreator, Lamb of God, Testament, My Dying Bride, Edguy, Kataklysm, Sodom, Dragonforce, Satyricon, Deathstars, Legion of The Damned, Napalm Death in še mnogi drugi.

Cena vstopnice za vseh pet dni znaša 122 evrov, zgolj za vikend karto boste odšteli 88 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.