Magazin > VIP
5110 ogledov

FOTO: Britney se je zmešalo, skoraj gola tavala pred hotelom

Britney Spears Backgrid
Znova je doživela živčni zlom.

V noči iz 1. na 2. maj je Britney Spears znova naredila sceno. Pevka s svojim vedenjem povzroča vse večjo zaskrbljenost. Tokrat je v spodnjem perilu in zavita v odejo tavala pred luksuznim hotelom v Los Angelesu, na obrazu je imela sledi solz, na nogah pa sledi odrgnin. V hotel je prispela s svojim fantom, nekdanjim zapornikom, Paulom Richardom Solizom. Hotelsko osebje je trdilo, da se je par sprl in da je Britney nadlegovala in grozila hotelskim gostom, zato je poklicalo policijo in reševalno vozilo. Ker policisti niso opazili znakov nasilja, so kmalu odšli.

Britney Spears | Avtor: Backgrid Backgrid

Kmalu za tem je Britney na Instagramu objavila sporočilo, ki ga pravzaprav nihče ni dobro razumel: “To nisem jaz, to je moja dvojnica!!! Mislim, da večina to ve!! Hočem, da ljudje spoštujejo, da postajam vsak dan močnejša! Resnica je zanič, me lahko kdo nauči lagati? Boginje tam zunaj, dosegam svojo višjo moč in upam, da jo tudi vi. Potrebujem novo zobno ščetko. Potrebujem ekspreso. Mislim, da sem samo dekle, ki ima menstruacijo, zato sem tečna!” Zvezdnica je objavo nato izbrisala in jo ponovno objavila, dodala pa je še, da se ljudje morajo zavedati, da je novica lažna. Zatrdila je, da se bo preselila v Boston, ker so se reševalci nezakonito pojavili pred vrati njene sobe v hotelu, piše Daily Mail. 

Britney Spears | Avtor: Backgrid Backgrid

Britney se je pred kratkim uradno ločila od bivšega moža Sama Asgharija, s katerim je bila poročena 14 mesecev. Ta jo je obtožil varanja, govorilo naj bi se tudi, da bo ugovarjal predporočni pogodbi in Britney zagrozil, da če se z njim ne bo hotela pogajati, bo o njej razkril sramotne informacije. Do tega sedaj ni prišlo in vseh 60 milijonov dolarjev bo pripadlo Britney, piše 24sata.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 16:59 03.maj 2024.

    Takih zveznic kolikor hočeš. Tudi v Sloveniji..

Sorodne novice