Črviček na kraljevi fotografiji

Foto: Žurnal24 Uradna fotografija, na kateri ni videti nič posebnega. (Foto: Reuters)
Na uradni fotografiji poročenega princa Williama in njegove soproge Catherine lahko ostro oko na eni od družic opazi prikupno majhno igračko.
Oglej si celoten članek

Vnukinja Charlesove žene Camille, triletna Eliza Lopes, je na uradni poročni fotografiji mladoporočencev, Williama in njegove Catherine, posnete po poročnem obredu v Buckinghamski palači, imela v rokah majhno in bleščečo igračo.

Šlo je za rožnatega črva, ki ga je dobila v dar od princa Harryja. Slednji ji ga je dal med vračanjem v Buckinghamsko palačo, saj jo je bilo strah hrupa ob tako veliki množici ljudi. Ker se od črvička ni več ločila, je tako nastala fotografija z rožnato igračko.

"Bila sem zelo zaskrbljena za Elizo. Je tako ljubka in v oblekici je bila videti prečudovita, vendar je bila za otroka njene starosti to velika ceremonija," je bila v skrbeh njena babica Camilla. "Ste videli črvička? To je najbolj zabavna stvar. Ne morem verjeti, da je niso opazili že prej," je še dodala.

Veliko pozornosti pa je požela tudi triletna Grace van Cutsem, Williamova krščenka, ki se je med ceremonijo kislo držala. Motila jo je velika množica in hrup, težko pa so jo razvedrili. Njene fotografije si oglejte na tej povezavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.