Magazin > VIP
22 ogledov

Črviček na kraljevi fotografiji

Uradna fotografija, na kateri ni videti nič posebnega. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Na uradni fotografiji poročenega princa Williama in njegove soproge Catherine lahko ostro oko na eni od družic opazi prikupno majhno igračko.

Vnukinja Charlesove žene Camille, triletna Eliza Lopes, je na uradni poročni fotografiji mladoporočencev, Williama in njegove Catherine, posnete po poročnem obredu v Buckinghamski palači, imela v rokah majhno in bleščečo igračo.

Šlo je za rožnatega črva, ki ga je dobila v dar od princa Harryja. Slednji ji ga je dal med vračanjem v Buckinghamsko palačo, saj jo je bilo strah hrupa ob tako veliki množici ljudi. Ker se od črvička ni več ločila, je tako nastala fotografija z rožnato igračko.

"Bila sem zelo zaskrbljena za Elizo. Je tako ljubka in v oblekici je bila videti prečudovita, vendar je bila za otroka njene starosti to velika ceremonija," je bila v skrbeh njena babica Camilla. "Ste videli črvička? To je najbolj zabavna stvar. Ne morem verjeti, da je niso opazili že prej," je še dodala.

Veliko pozornosti pa je požela tudi triletna Grace van Cutsem, Williamova krščenka, ki se je med ceremonijo kislo držala. Motila jo je velika množica in hrup, težko pa so jo razvedrili. Njene fotografije si oglejte na tej povezavi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.