Crystal pojasnila odpoved poroke

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Zajčica Crystal Harris je razkrila, zakaj se je odločila, da odpove poroko z mogotcem Hughom Hefnerjem.
Oglej si celoten članek

Petindvajsetletno Playboyevo zajčico moti predvsem to, da ima Hugh Hefner še druge ženske. Sama namreč verjame v zakon, ki je "med dvema osebama".

Manekenka je poroko, ki je bila napovedana za danes, odpovedala le nekaj dni prej, in sicer zaradi pomislekov o monogamiji. "Nisem bila edina ženska v Hefovem življenju. S tem se nisem mogla sprijazniti, kaj šele poročiti."

Priznala pa je še, da je privolila v poroko le zato, ker jo je zaprosil pred tremi snemalci in fotografom. "Zgodilo se je tako hitro. Mislila sem, da si to želim."

A 85-letni ženskar si očitno hitro celi rane. V svojem dvorcu uživa v gledanju romantičnih filmov z drugimi zajčicami, ki živijo pri njem.

Nekdanje dekle sočustvuje s Hefom

Nekdanja zajčica Kendra Wilkinson, ki je z mogotcem hodila med letoma 2004 in 2008, je na strani Hefnerja. Žalosti jo, da sta se s Crystal razšla, z njim pa še ni govorila, saj pravi, da zagotovo potrebuje nekaj časa zase. "Žal mi je zanj in nastalo situacijo. Sedaj ga bom pustila na miru, saj potrebuje čas, da jo preboli."

Karissa prišla nazaj

Posteljo pa sta Hefnerju med drugim greli tudi dvojčici Karissa in Kristina Shannon, medtem ko je bil v zvezi z zaročenko Crystal. A ker se je odločil, da bo samo s Crystal, ju je odslovil. Po samo dveh dneh od novice, da je poroka odpovedana, pa je Karissa prekinila zvezo s fantom Samom Jonesom in se vselila v dvorec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:42 18. Junij 2011.

    "Sedaj ga bom pustila na miru, saj potrebuje čas, da jo preboli."<br />hahaha o seveda, ubogi on.<br />Zajkla Kendra, on …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.