Magazin > VIP
25 ogledov

Crystal pojasnila odpoved poroke

Crystal Harris, Hugh Hefner Flynet
Zajčica Crystal Harris je razkrila, zakaj se je odločila, da odpove poroko z mogotcem Hughom Hefnerjem.

Petindvajsetletno Playboyevo zajčico moti predvsem to, da ima Hugh Hefner še druge ženske. Sama namreč verjame v zakon, ki je "med dvema osebama".

Manekenka je poroko, ki je bila napovedana za danes, odpovedala le nekaj dni prej, in sicer zaradi pomislekov o monogamiji. "Nisem bila edina ženska v Hefovem življenju. S tem se nisem mogla sprijazniti, kaj šele poročiti."

Priznala pa je še, da je privolila v poroko le zato, ker jo je zaprosil pred tremi snemalci in fotografom. "Zgodilo se je tako hitro. Mislila sem, da si to želim."

A 85-letni ženskar si očitno hitro celi rane. V svojem dvorcu uživa v gledanju romantičnih filmov z drugimi zajčicami, ki živijo pri njem.

Nekdanje dekle sočustvuje s Hefom

Nekdanja zajčica Kendra Wilkinson, ki je z mogotcem hodila med letoma 2004 in 2008, je na strani Hefnerja. Žalosti jo, da sta se s Crystal razšla, z njim pa še ni govorila, saj pravi, da zagotovo potrebuje nekaj časa zase. "Žal mi je zanj in nastalo situacijo. Sedaj ga bom pustila na miru, saj potrebuje čas, da jo preboli."

Karissa prišla nazaj

Posteljo pa sta Hefnerju med drugim greli tudi dvojčici Karissa in Kristina Shannon, medtem ko je bil v zvezi z zaročenko Crystal. A ker se je odločil, da bo samo s Crystal, ju je odslovil. Po samo dveh dneh od novice, da je poroka odpovedana, pa je Karissa prekinila zvezo s fantom Samom Jonesom in se vselila v dvorec.

Komentarjev 1
  • geodet 07:42 18.junij 2011.

    "Sedaj ga bom pustila na miru, saj potrebuje čas, da jo preboli."hahaha o seveda, ubogi on.Zajkla Kendra, on se zdajle že veselo slini na 3 druge na njegovi postelji, saj je vndar Hugh Hafner.Materiala ma namreč na pretek...