Magazin > VIP
6 ogledov

Hefner razkril datum poroke

Tretja soproga bo mogotcu, s katerim je skupaj dve leti in pol, zvestobo prisegl Žurnal24 main
Playboyev lastnik Hugh Hefner je naznanil datum poroke s svojo zaročenko.

Hugh Hefner in Crystal Harris, ki sta se zaročila lani na božični večer, si bosta usodni da dahnila 18. junija letos, in to kar v Playboyevem dvorcu. Datum sta potrdila v televizijski oddaji. Crystal je povedala, da sta zelo vznemirjena, Hugh pa je dodal, da bo njegova zaročenka junijska nevesta, poročno slavje pa bo zasebno.

"Zabavno bo. Enkrat se je že poročil v dvorcu, in to na sprednjem vrtu, zato sem ga vprašala, ali bi se tokrat na zadnjem," je še povedala 24-letna zajčica.

"Moj brat bo moja priča. Moja sinova Marston in Cooper pa bosta poročna druga," je povedal 84-letni mogotec. Bodočo nevesto bodo spremljale tri družice – njena najboljša prijateljica Ana bo njena priča, njeni sestri pa družici.

Ustanovitelj in lastnik revije Playboy je bil do zdaj poročen dvakrat. Prvi zakon z Mildred Williams je trajal deset let in se je končal leta 1959, zakon z drugo ženo Kimberley Conrad, s katero je bil poročen 21 let, pa se je končal lani marca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.