Čuka nezakonito prečkala mejo

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Jernej Tozon in Jože Potrebuješ sta se nehote znašla navzkriž z zakonom.
Oglej si celoten članek

Postavna Čuka Jernej Tozon in Jože Potrebuješ se družita tudi, kadar nista na odru, saj imata skupno športno strast, ki pa ju je pred kratkim spravila v težave. "Z Jožetom sva preveslala že vso slovensko obalo, vse do Savudrije, kjer naju je ustavila obalna straža. Nevedoč sva namreč kršila zakon, saj ne bi smela dlje kot en kilometer od slovenske obale. To pa ni bila edina nevšečnost – pri Trstu naju je skoraj povozila potniška ladja," je podvig s kajakom komentiral Tozon, ki je letošnje poletje v kajaku užival tudi na Pagu, Bledu in v Bohinju, v ponedeljek pa jo bodo s Čuki mahnili na Triglav.

"V ponedeljek s Čuki nameravamo obiskati Triglav, sicer pa imamo dopusta bolj malo. Ob koncih tednov imamo špile in veselice, med tednom pa mene v vrtcu čakajo otroci, tako da izkoristim prosti čas, ki ga imam! Lahko pa povem, da smo pridni tudi pri načrtih za jesen, Jože mi je namreč že predstavil novo pesem, ki bo zagotovo pravi hit," je še izdal Tozon.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 09:20 19. Avgust 2012.

    ja nič posebnega ...kršimo zakone na vse načine...na morju pa se obnašamo kot ,da smo doma nekje na Bledu...<br />na …

  • 21:13 18. Avgust 2012.

    hahaha pa glih sem hotel napisat, da bo nekdo, ki ni bil že deset let na slovenski obali mislil, da …

  • 13:17 17. Avgust 2012.

    Ti pa verjetno se nisi bila na slovenski obali?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.