Magazin > VIP
24 ogledov

Čuka nezakonito prečkala mejo

Jernej Tozon, Jože Potrbuješ Osebni arhiv
Jernej Tozon in Jože Potrebuješ sta se nehote znašla navzkriž z zakonom.

Postavna Čuka Jernej Tozon in Jože Potrebuješ se družita tudi, kadar nista na odru, saj imata skupno športno strast, ki pa ju je pred kratkim spravila v težave. "Z Jožetom sva preveslala že vso slovensko obalo, vse do Savudrije, kjer naju je ustavila obalna straža. Nevedoč sva namreč kršila zakon, saj ne bi smela dlje kot en kilometer od slovenske obale. To pa ni bila edina nevšečnost – pri Trstu naju je skoraj povozila potniška ladja," je podvig s kajakom komentiral Tozon, ki je letošnje poletje v kajaku užival tudi na Pagu, Bledu in v Bohinju, v ponedeljek pa jo bodo s Čuki mahnili na Triglav.

"V ponedeljek s Čuki nameravamo obiskati Triglav, sicer pa imamo dopusta bolj malo. Ob koncih tednov imamo špile in veselice, med tednom pa mene v vrtcu čakajo otroci, tako da izkoristim prosti čas, ki ga imam! Lahko pa povem, da smo pridni tudi pri načrtih za jesen, Jože mi je namreč že predstavil novo pesem, ki bo zagotovo pravi hit," je še izdal Tozon.

Komentarjev 5
  • linka 09:20 19.avgust 2012.

    ja nič posebnega ...kršimo zakone na vse načine...na morju pa se obnašamo kot ,da smo doma nekje na Bledu...na morju je potrebno spoštovat pravila plovbe...da o meji sploh ne pišem ...Čuka pa sta res samo muzikanta in ne neki zvezdi !

  • dd1307 21:13 18.avgust 2012.

    hahaha pa glih sem hotel napisat, da bo nekdo, ki ni bil že deset let na slovenski obali mislil, da to ni v sloveniji. In evo, komentar me že čaka. Hahaha. To je v portorožu pri alayi. Ti si ziher ...prikaži več eden tistih, ki pljuvajo kako zanič je pri nas, čeprav že deset let niso videli slovenske obale, kopat se grejo pa po možnosti čez mejo v stelamaris, kjer je meka bakterij. No pri nas je sicer dolgčas za cel teden tam svetit, ampak za kakšen dan na hitro skočit je pa v redu. Budalo eno, hahaha.

  • speris 13:17 17.avgust 2012.

    Ti pa verjetno se nisi bila na slovenski obali?