Cyrusova paparacem pokazala svoje!

Foto: Profimedia Noah Cyrus Foto: Profimedia Noah Cyrus Foto: Profimedia Noah Cyrus Foto: Profimedia Noah Cyrus Foto: Profimedia Noah Cyrus Foto: Profimedia Noah Cyrus Foto: Profimedia Noah Cyrus Foto: Profimedia Noah Cyrus Foto: Profimedia Noah Cyrus Foto: Profimedia Noah Cyrus
Prekipelo ji je …
Oglej si celoten članek

Noah Cyrus, 19-letno sestro Miley Cyrus, so paparaci ujeli, ko je na silvestrovo zapuščala priljubljen hollywoodski klub Delilah. Noah in prijateljice so si za najdaljšo noč v letu nataknile le modrčke in hlače, Cyrusin pa ni skrival skroja ničesar.
 Mladenkam pozornost paparacev očitno ni prav nič godila. Noah si je obraz prekrivala z dlanmi, ko je vstopila v avtomobil, pa ji je prekipelo in paparacem je pokazala sredinca. Fotografije si poglejte v galeriji. 

Noah, ki je prav tako kot Miley pevka in igralka, je pred kratkim prah dvigovala z bizarnim poslom. Svojo bolečino je dobesedno prelila v dobičkonosni posel, ko je na trg poslala lastno znamko trenirk in oblačil za prosti čas, ponuja pa tudi stekleničko, napolnjeno z dvanajstimi solzami bolečine, ki stane tisoč ameriških dolarjev. Hrvaški portal 24sata se je pošali, da jih žal ne prodaja po kosu. Noah se je pred kratkim sicer razšla z 22-letnim raperjem Lil Xanom in to kar preko družabnega omrežja, saj jo je Lil obtožil, da naj bi ga prevarala. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:13 5. Januar 2020.

    kuzle bi dal v hello za tekoči trak delat

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.