Magazin > VIP
3620 ogledov

Cyrusova paparacem pokazala svoje!

Noah Cyrus
1/10
Profimedia
Prekipelo ji je …

Noah Cyrus, 19-letno sestro Miley Cyrus, so paparaci ujeli, ko je na silvestrovo zapuščala priljubljen hollywoodski klub Delilah. Noah in prijateljice so si za najdaljšo noč v letu nataknile le modrčke in hlače, Cyrusin pa ni skrival skroja ničesar.
 Mladenkam pozornost paparacev očitno ni prav nič godila. Noah si je obraz prekrivala z dlanmi, ko je vstopila v avtomobil, pa ji je prekipelo in paparacem je pokazala sredinca. Fotografije si poglejte v galeriji. 

Noah, ki je prav tako kot Miley pevka in igralka, je pred kratkim prah dvigovala z bizarnim poslom. Svojo bolečino je dobesedno prelila v dobičkonosni posel, ko je na trg poslala lastno znamko trenirk in oblačil za prosti čas, ponuja pa tudi stekleničko, napolnjeno z dvanajstimi solzami bolečine, ki stane tisoč ameriških dolarjev. Hrvaški portal 24sata se je pošali, da jih žal ne prodaja po kosu. Noah se je pred kratkim sicer razšla z 22-letnim raperjem Lil Xanom in to kar preko družabnega omrežja, saj jo je Lil obtožil, da naj bi ga prevarala. 

Komentarjev 1
  • tone51 14:13 05.januar 2020.

    kuzle bi dal v hello za tekoči trak delat

Sorodne novice