Šport > Nogomet
14 ogledov

Ramosa in Jeséja izdala oblačila

sergio ramos Youtube
Nogometaša Reala sta se v zgodnjih jutranjih urah želela na vsak način izogniti paparacom, pri čemer jima je na pomoč priskočil uslužbenec restavracije.

Španski mediji so znani po tem, da radi poročajo o zasebnem življenju najprepoznavnejših nogometašev, še posebej če gre za člane Real Madrida oziroma Barcelone

uslužbenec pomoč ramos jese | Avtor: Youtube Youtube
Sredi tedna je Pepe, branilec kraljevega kluba, v eni od madridskih restavracij praznoval 32. rojstni dan, ki sta se ga udeležila tudi Sergio Ramos in Jesé. Nogometaša sta se zabavala pozno v noč, medtem ko so pred zgradbo patruljirali paparaci.

Zvezdnika najboljše ekipe španskega prvenstva sta dodobra prekoračila ''policijsko uro'', ki jo odobrava Carlo Ancelotti, zato sta se želela na vsak način izogniti fotografom. 

Približno 20 minut pred peto uro zjutraj je pred restavracijo pripeljal avto za pobeg, Ramos in Jesé pa sta s pomočjo uslužbenca, ki je s suknjičem zakrival kamermana, pobegnila. Čeprav sta uspela zakriti svojo identiteto, pa so ju izdala v oblačila, v katerih so ju paparaci posneli pred vstopom v restavracijo. Več v videu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.