Magazin > VIP
87 ogledov

Varnost princa Georgea ogrožena

princ george Profimedias
Britanski dvor je objavil pismo, v katerem opozarjajo na nemogoče obnašanje paparacev, ki postajajo vse bolj drzni in ogrožajo varnost princa Georgea in njegove sestre Charlotte.

V pismu, ki ga je sestavil tiskovni predstavnik dvora Jason Knauf, sta se princ William in njegova žena zahvalila medijem, ki upoštevajo njihovo željo in pravice njunih otrok ter ne objavljajo neavtoriziranih fotografij princa Georgea in princese Charlotte.

Tega pa se žal ne držijo vsi. Kako nemogoče se obnašajo nekateri paparaci, sta ponazorila s primerom. Pred kratkim je fotograf najel avtomobil z zatemnjenimi stekli, ga parkiral v bližini igrišča in ves dan čakal, da bi ujel princa Georgea. Policija je fotografa našla v prtljažniku, kjer je skozi majhno odprtino poskušal fotografirala malega princa.

Na žalost ne gre za osamljen primer. Fotografi so po Knaufovih besedah že večkrat sledili princu Georgeu in njegovi varuški, fotografirali otroke, ki so prišli k princu Williamu in Kate na obisk, sledili avtomobilom, ki so zapuščali posestvo princa Williama, uporabili tuje otroke, da bi princa Georgea zvabili na bolj pregledne dele igrišča in se skrili v pesek ter fotografirali, kako se kraljica igra s pravnukom.

S pismom želijo javnost opozoriti na dejstvo, da je veliko fotografij kraljeve družine nastalo v popolnoma nesprejemljivih okoliščinah. Dvor tudi poudarja, da si George in Charlotte zaslužita živeti normalno življenje, zato ju princ William in Kate ne želita skrivata za zidovi palače.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.