Šport > Nogomet
44 ogledov

Kloppu že parajo živce

jurgen klopp EPA
Jürgen Klopp spoznava negativne plati neizmernega zanimanja medijev, ki mu po prevzemu Liverpoola sledijo na vsakem koraku.

Otoški novinarji oblegajo Jürgena Kloppa, ki ga v soboto čaka debitantski nastop na tekmi s Tottenhamom.

Nemški strateg je pred obračunom z Londončani spregovoril na tiskovni konferenci.

''Rad bi, da bi pokazali več poguma,'' je pričakovanja do svojih varovancev delil Klopp. ''Več veselja v njihovih očeh. Rad bi, da uživajo v tem, kar počnejo. To je zelo pomemba tekma za nas iz enega razloga. Po tekmi bomo vedeli več,'' je dodal 48-letnik.

V nadaljevanju je spregovoril tudi o obleganju, ki ga je deležen s strani predstavnikov sedme sile.

''Poskušam si urediti zasebno življenje in poiskati dom, a paparaci izvejo pred mano. Smešno je, da me čakajo tri ure in posnamejo eno fotografijo. Ni problema. Vsi mi govorijo, da se bo to v naslednjih tednih umirilo. Upam, da ne zaradi rezultatov,'' je povedal Nemec.

''Včeraj sem bil na večerji skupaj z dvema pomočnikoma in nekdo me je prosil, če bi lahko posnel fotografijo. Moral sem ga zavrniti. Vsaka fotografija pristane na Twitterju. Izgleda, kot da samo posedam po restavracijah in barih,'' je sklenil Klopp.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.