Da bi bila suha kot Victoria Beckham, je zvezdnica izgubila kar 57 kilogramov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Svojo shujšano postavo je zdaj pokazala med dopustovanjem na grškem otoku Krf.
Oglej si celoten članek

Zvezdnica je prosila sledilce, naj je ne obsojajo, ko se jim je zahvalila za podporo, potem ko se je predhodno zlomila in v videoposnetku povedala: "Prosim, ne obsojajte me zaradi dejstva, da sem v enaki obleki, na isti lokaciji, le z dodatnimi mastnimi lasmi in parom očal. Sicer pa sem popolnoma enaka kot v včerajšnji objavi."

Kasneje je Chanelle na družbenih omrežjih vztrajala, da je popolnoma v redu. Povedala je: "Bil je samo neumen dan v res blestečem tednu. Všeč mi je, da moj Instagram odraža in pregledno izraža moje dejansko življenje. Veliko ljudi samo objavi lepe trenutek, kar je povsem v redu, delite, kar želite deliti, a včasih je odraščanje težko in družbeni mediji so lahko res ... "

Chanelle je priznala, da je težko odrasti in da ne uživa v lažnem nasmehu za družbene medije, ker stvari niso vedno super.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:01 19. Januar 2023.

    Oh punčka, če boš potem ves čas gledala kot hudič iz krugle, je bolje, da ostaneš kar debela. Niti na …

  • 09:38 18. Januar 2023.

    Kdo?!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.