Magazin > VIP
2091 ogledov

Da bi bila suha kot Victoria Beckham, je zvezdnica izgubila kar 57 kilogramov

Chanelle Hayes Profimedia
Svojo shujšano postavo je zdaj pokazala med dopustovanjem na grškem otoku Krf.

Zvezdnica resničnostnih šovov Chanelle Hayes je zato, da bi bila videti suha kot Victoria Beckham, prestala operacijo želodčnega obvoda in shujšala za 57 kilogramov. Chanelle se je zdaj pokazala v rumenem bikini kompletu z volančki med sprehodom ob bazenu na grškem otoku Krf, kjer je trenutno na počitnicah. Čeprav ji je na trebuhu ostala odvečna koža, so rezultati njene preobrazbe neverjetni. Britanska televizijska osebnost in zvezda resničnostnih šovov je bila videti srečna in sproščena, ko si je vzela nekaj časa po diplomski nalogi medicinske sestre in se odpravila na otok Krf v Grčijo. V začetku tega tedna je na Instagramu delila čustveno objavo, v kateri je izrazila občutek "preobremenjenosti in izgubljenosti".

Zvezdnica je prosila sledilce, naj je ne obsojajo, ko se jim je zahvalila za podporo, potem ko se je predhodno zlomila in v videoposnetku povedala: "Prosim, ne obsojajte me zaradi dejstva, da sem v enaki obleki, na isti lokaciji, le z dodatnimi mastnimi lasmi in parom očal. Sicer pa sem popolnoma enaka kot v včerajšnji objavi."

Kasneje je Chanelle na družbenih omrežjih vztrajala, da je popolnoma v redu. Povedala je: "Bil je samo neumen dan v res blestečem tednu. Všeč mi je, da moj Instagram odraža in pregledno izraža moje dejansko življenje. Veliko ljudi samo objavi lepe trenutek, kar je povsem v redu, delite, kar želite deliti, a včasih je odraščanje težko in družbeni mediji so lahko res ... "

Chanelle je priznala, da je težko odrasti in da ne uživa v lažnem nasmehu za družbene medije, ker stvari niso vedno super.

Komentarjev 2
  • leonardo 09:01 19.januar 2023.

    Oh punčka, če boš potem ves čas gledala kot hudič iz krugle, je bolje, da ostaneš kar debela. Niti na eni sliki še nisem videl njenega nasmeha. Mogoče ji pa obrazne mišice ne delajo?

  • Avatar pantani
    pantani 09:38 18.januar 2023.

    Kdo?!!!