Dal bi milijone za ponovno združitev Gunsov

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Britanec, ki je pred dnevi zadel na loteriji, je pripravljen odšteti svoje na novo pridobljene milijone za ponovno združitev prvotne zasedbe legendarnih Guns N' Roses.
Oglej si celoten članek

Člana izvirne zasedbe Guns N' Roses Slash in Axl nista nastopila skupaj na istem odru že 15 let, vendar ju bo morda premamila ponudba novopečenega britanskega milijonarja, 41-letnega lastnika glasbene trgovine Adriana Bayforda, ki je pred kratkim na loteriji zadel kar 190 milijonov evrov. Britanec bi bil namreč pripravljen odšteti del svojega na novo pridobljenega bogastva, da bi si izpolnil veliko željo videti Gunse v stari postavi. "Rad bi spet videl združene Guns N' Roses v originalni zasedbi. Sem njihov veliki oboževalec," je povedal.

Od prvotne zasedbe, ki se je proslavila leta 1987 z albumom Appetite For Destruction, sicer ni ostalo veliko. Leta 1990 je skupino najprej zapustil bobnar Steven Adler, leto kasneje kitarist Izzy Stradlin, pet let pozneje pa je odšel tudi Slash, ki se mu je leta 1997 pridružil še basist Duff McKagan. Slednji in Stradlin sta se sicer pozneje vseeno pridružila na novo zbranemu bendu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.