Magazin > Bizarno
33 ogledov

Dal bi milijone za ponovno združitev Gunsov

Guns'n'Roses Reuters
Britanec, ki je pred dnevi zadel na loteriji, je pripravljen odšteti svoje na novo pridobljene milijone za ponovno združitev prvotne zasedbe legendarnih Guns N' Roses.

Člana izvirne zasedbe Guns N' Roses Slash in Axl nista nastopila skupaj na istem odru že 15 let, vendar ju bo morda premamila ponudba novopečenega britanskega milijonarja, 41-letnega lastnika glasbene trgovine Adriana Bayforda, ki je pred kratkim na loteriji zadel kar 190 milijonov evrov. Britanec bi bil namreč pripravljen odšteti del svojega na novo pridobljenega bogastva, da bi si izpolnil veliko željo videti Gunse v stari postavi. "Rad bi spet videl združene Guns N' Roses v originalni zasedbi. Sem njihov veliki oboževalec," je povedal.

Od prvotne zasedbe, ki se je proslavila leta 1987 z albumom Appetite For Destruction, sicer ni ostalo veliko. Leta 1990 je skupino najprej zapustil bobnar Steven Adler, leto kasneje kitarist Izzy Stradlin, pet let pozneje pa je odšel tudi Slash, ki se mu je leta 1997 pridružil še basist Duff McKagan. Slednji in Stradlin sta se sicer pozneje vseeno pridružila na novo zbranemu bendu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.