Damijana na Milenino zabavo ni bilo: To je razlog!

Foto: Osebni ahiv Milena Žižek Foto: osebni arhiv Milena Žižek Foto: osebni arhiv Milena Žižek Foto: osebni arhiv Milena Žižek Foto: osebni arhiv Milena Žižek Foto: osebni arhiv Milena Žižek Foto: osebni arhiv Milena Žižek Foto: osebni arhiv Milena Žižek
Zmagovalka Kmetije je povedala, zakaj prijatelja Damijana ni bilo na njeni zabavi.
Oglej si celoten članek

Prejšnji konec tedna smo dobili novo zmagovalko Kmetije, to je postala Milena Žižek, ki je z zmago osvojila kar 60 tisoč evrov. Že naslednji dan po finalni oddaji je v svoji gostilni pripravila zabavo za vse tekmovalce, prišla pa so tudi ostali Milenini prijatelji in njena hčerka.

Magazin Zmagovalka Kmetije o grožnjah s samomorom in težkih časih s hčerko

Milena je za Žurnal24 povedala, da na zabavo ni bilo Damijana, Mirele in Borisa. "Mirela je imela neke obveznosti, Boris pa mi je rekel, da s hinavci in gnoji ne bo imel posla," je povedala zmagovalka za naš medij in dodala, da takšnega obnašanja ne razume: "Šov je šov, zdaj je to že za nami."

In Damijan? "Deja je prišla samo za nekaj minut, Damijana pa ni bilo. Deja je povedala, češ da ni prišel, ker ni hotel srečati Sabine. To se mi zdi neumno. Ne razumem tega, lahko bi prišel," je povedala Milena in dodala, da so se imeli na zabavi odlično in da se je v ekipo lepo vklopila tudi Sabina, ki je v šovu sicer niso imeli najraje. "Super se je imela in res smo se zabavali. Gost večera je bil pevec Vlado Kalember. Še enkrat bi se rada vsem zahvalila, ker so prišli. Bilo je res fantastično!"

Magazin Deja iz Kmetije o tem, zakaj njen oče ne govori z mediji

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:53 31. December 2017.

    Pa koga sploh še zanima ta incestni svinjo-jebač ?...in njegova črna prašičjeoka ćunka ??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.