Magazin > Film & Glasba & TV
21943 ogledov

Damijana na Milenino zabavo ni bilo: To je razlog!

Milena Žižek
1/8
osebni arhiv
Zmagovalka Kmetije je povedala, zakaj prijatelja Damijana ni bilo na njeni zabavi.

Prejšnji konec tedna smo dobili novo zmagovalko Kmetije, to je postala Milena Žižek, ki je z zmago osvojila kar 60 tisoč evrov. Že naslednji dan po finalni oddaji je v svoji gostilni pripravila zabavo za vse tekmovalce, prišla pa so tudi ostali Milenini prijatelji in njena hčerka.

kmetija2017 Magazin Zmagovalka Kmetije o grožnjah s samomorom in težkih časih s hčerko

Milena je za Žurnal24 povedala, da na zabavo ni bilo Damijana, Mirele in Borisa. "Mirela je imela neke obveznosti, Boris pa mi je rekel, da s hinavci in gnoji ne bo imel posla," je povedala zmagovalka za naš medij in dodala, da takšnega obnašanja ne razume: "Šov je šov, zdaj je to že za nami."

In Damijan? "Deja je prišla samo za nekaj minut, Damijana pa ni bilo. Deja je povedala, češ da ni prišel, ker ni hotel srečati Sabine. To se mi zdi neumno. Ne razumem tega, lahko bi prišel," je povedala Milena in dodala, da so se imeli na zabavi odlično in da se je v ekipo lepo vklopila tudi Sabina, ki je v šovu sicer niso imeli najraje. "Super se je imela in res smo se zabavali. Gost večera je bil pevec Vlado Kalember. Še enkrat bi se rada vsem zahvalila, ker so prišli. Bilo je res fantastično!"

Deja Gjerkeš Magazin Deja iz Kmetije o tem, zakaj njen oče ne govori z mediji
Komentarjev 1
  • mižimaži 07:53 31.december 2017.

    Pa koga sploh še zanima ta incestni svinjo-jebač ?...in njegova črna prašičjeoka ćunka ??